RESEPI MEMBUAT KOPI SUSU BERSAMA RIZAL SAARI
hi, namaku rizal saari akan menunjukkan cara2 bagaimana nk bancuh kopi susu ek, kalau korg tgk mmg nampak macam mudah, tapi sebenarnya memerlukan kepakaran yang cukup mendalam serta naluri yang cukup bagus untuk membuat kopi susu ni, kalau hati x senang, xjadi. aku belajar bancuh kopi ni pun sampai peringkat master dari Universiti Off Coffee Tea kat gooheadgostan iaitu dekat2 ngn negara setan.
hehehe korg boleh ke calen aku dalam bab2 bancuh kopi aku ni
mula, korg koyak kan kertas ni ek, nk koyak pun ada seninya jugak, org buta seni mmg OUT dari kelas ni ek
pastikan menggunakan kreamer McD ek, kalau nk guna creamer lain boleh tapi pastikan yang mahal
kopi haruslah pada suhu 70.0367532 darjah celcius, siapa x dapat sukat ke darjah ini akan tak jadi
yeee mulakan kita menabur ek
tabur lagi
dah gini la jadinya
kemudian gunakan gula halus cap McD untuk kemanisan yang berpanjangan...hmmmm kan?? (quote hana)
yaaaa tabur bagi sekata ek
sesudah itu jadilah kopi susu yang sungguh enak dan boleh sedia diminum....hehehe sekian dari saya rizal saari melaporkan
TAMMATTUK!!!!!
dua gunung APAM ni nampak menyelerakan
ditambah lagi ngn pelincir marjerin dan juga syrup gula
auuummm menyelerakan....
yeaaahh kita kasi RABA sama dia dengan PELINCIR marjerin
hahahaha ok la sampai di sini yang boleh saya postkan....hehehe selamat mencuba ek resepi itu tadi....hahahahaha uhuk2 sakit tekak pakcik ni...hehe
No comments:
Post a Comment